Taliban in Afghanistan, Covid Pass, Immigration and Crime, Stefan Löfven resigns – This has happened
 |DTYU7
Read Time:8 Second

Taliban in Afghanistan, Covid Pass, Immigration and Crime, Stefan Löfven resigns – This has happened |DTYU7

0 0I summarize the latest major events so you can stay up to date and keep up with what you’re doing. Feel free to share your ….

source

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

30 thoughts on “Taliban in Afghanistan, Covid Pass, Immigration and Crime, Stefan Löfven resigns – This has happened |DTYU7

 1. Att öka vacvination " viljan" genom HOT o på så sätt tvinga ett fysiskt ingrep.
  🤣.. bara de som verkar leva i en dröm tror sina egna lögner. Hyckleri på hög nivå.

 2. Hade gärna sett något sånt här varje vecka eller månad. Är för rastlös för att konsumera utdragna artiklar/nyhetsinlägg, så detta var perfekt kortfattat 🙏😄

 3. Jättebra sammanfattningar på de mer komplicerade situationerna tycker jag, som relativt lat gymnasieungdom som ändå är benägen att ta reda på vad som händer ute i världen, men inte alltid själv orkar ta tag i att göra det 🙂

 4. Magdalena Andersson kommer att genomföra WEF Klaus Schwabs plan i Sverige… ni får gärna kolla up 'the great reset' han säger att covid19 är ett bra 'tillfälle' för att genomföra the fourth industrial revolution…..
  De rikaste i världen stödjer honom!!!

 5. Kul film och bra upplägg!
  Skuldmättnad är svaret, skuldmättnaden är elefanten i rummet men knappt ingen vill belysa det. Speciellt inte banker, politiker, media m.m – eftersom dom är till för att upprätthålla systemet. Dödstalen i Sverige år 2020 var lägre än många övriga år då vi ej hade någon "pandemi". Vad är orsaken till att SCB & media undviker att visa statistik längre tillbaka i tiden än 2020? Jo för då skulle det framkomma det jag sitter och skriver. Det går att finna statistik på SCB om man söker lite djupare. Sen angående pass har vi det faktum att 1. Du smittar även om du är vaxxinerad. 2. Du kan bli sjuk även om du är vaxxinerad. Vad är då syftet med vaxxpass? Sen finns det även bevisad effektiv, beprövad medicin som fungerar mot c0r0na, VARFÖR har då våra myndigheter, media m.m undanhållt denna information??
  Nej det är någonting som är skevt i samhället idag, och svaret är Skuldmättnad. Det uppkommer genom hur pengar föds, dvs hos privata banker som en skuld med en tillhörande räntekostnad som inte bokförs vid utlåningstillfället. Räntekostnaden ackumuleras och tillslut kan inte samhället betala sina lån och samhället börjar gå baklänges. dvs det finansiella systemet börjar äta upp realekonomin. Det är dags att Sverige vaknar och lär sig lite om hur och vem som skapar pengarna innan det hinner gå allt för långt.

 6. Detta nya koncept för mig var väldigt givande och jag hoppas att det uppskattas av dig också! Jag insåg att jag verkligen gillar processen att djupdyka i aktuella händelser och förstå saker på djupet, för att sedan sålla ut det mest relevanta att ge till dig. Kändes det relevant och intressant? Det hade varit så kul och givande om vi kunde få till meningsfulla samtal med olika tankar och åsikter i kommentarerna här-.

  Om det finns ett intresse så kommer jag kunna göra fler liknande videor. All feedback och alla tankar är varmt välkomna så jag kan utveckla detta såklart!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WORLD'S MOST POWERFUL PASSPORTS IN (2021) Top 20 Most Powerful Passport In The World 2021 Previous post WORLD’S MOST POWERFUL PASSPORTS IN (2021) Top 20 Most Powerful Passport In The World 2021 |DTYU7
Trump's Weird Lie About Raking in Finland: A Closer Look Next post Trump’s Weird Lie About Raking in Finland: A Closer Look |DTYU7