"Afghans got more hatred after the ASAP Rocky thing"
 |DTYU7
Read Time:9 Second

"Afghans got more hatred after the ASAP Rocky thing" |DTYU7

0 0What is it like to be an unaccompanied Afghan guy today? In this episode, we meet four guys who have all struggled with prejudice, racism, rejection and love ….

source

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

33 thoughts on “"Afghans got more hatred after the ASAP Rocky thing" |DTYU7

  1. Jag må ha levt i en gullig liten svensk miljö de senaste åren, Jag hade ingen aning om att killen som bråkade med Asap var afgan! Min egen syn på ensamkommande afganska killar är faktiskt enbart positiv. Jag tror aldrig jag träffat kontinuerligt trevligare folk .Kanske skickade Afghanistan de bästa unga männen till oss?

  2. I Awganistan finns de olika folk grupper, blanda inte ihop Dem.
    De skulle vara mycket bra om ni har lärt från BBC NEWS, å kalla Afghanistans innevånare(Afghanistani inte Afghan)

  3. jag är själv Afghan och jag bryr mig faktiskt inte om vem som hatar och avskyr mig …så länge man sprider kärlek och respekterar andra så få man det tillbaks …bryr inte hat.. bryr dig om goda grejer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How Powerful was the Swedish Empire? Previous post How Powerful was the Swedish Empire? |DTYU7
INDIA or SWEDEN - Which Country is Better? Next post INDIA or SWEDEN – Which Country is Better? |DTYU7